ANKARA / YENİMAHALLE - Ostim İlkokulu

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma Gününü Ostim İlkokulu Olarak kutladık ve andık.

Mrt

OSTİM Organize Sanayi Bölgemiz ve eklentilerine ait alanların ağaçlandırılmasını sağlamak, okullarımız ile eşgüdüm içerisinde öğrenci, öğretmen ve velilerin katılımı ile fidan dikim etkinliği gerçekleştirmek, ağaçlandırma faaliyetlerine bölgemizde yer alan çalışanlarımızın, paydaşlarımızın, öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin katılımlarını teşvik etmek, orman ve doğa sevgisi ile yeşil alanların çoğaltılmasına katkı sağlamak amacıyla Ostim İlkokul'u olarak "Ağaç Dikme Şenliği" ne katıldık.

Şbt

lkemiz küresel iklim değişikliğinin etkilerinin yoğun hissedildiği Akdeniz kuşağında yer almakta ve yüksek risk grubu ülkeler arasında kabul edilmektedir. Önümüzdeki 100 yıl için yapılan iklim değişikliği tahminlerine göre, ülkemizde su kaynaklarının yaklaşık %25 oranında azalması beklenmektedir.

OSTİM İLKOKULU

SAĞLIKLI BESLENİYOR

27.12.2023 ÇARŞAMBA GÜNÜ OSTİM İLKOKULU ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİ İLE KAHVALTI YAPIYOR.

Ara

Yenimahalle İlçe Sağlık Müdürlüğüne bağlı"Kaletepe Sağlıklı Hayat merkezi Personeli İlkay Topçu(Çocuk Gelişimi) ve Türkan TAMER TANRIVERDİ(Fizyoterapist) tarafından Okulumuz öğrencilerine yönelik"Teknoloji Bağımlılığı ve Akran Zorbalığı-Omurga Sağlığı ve Fiziksel Aktivite" konulu seminer verildi.

Aramızdan ayrılışının 85. yıldönümünde Atamızı anıyor ve O'nu özlüyoruz.

Haz

Okulumuz öğretmenleri Avrupa Kalite Ödülüne doymuyor...

Haz

Ostim İlkokulu 2/D sınıfı, Öğretmenleri Sibel Küyük öncülüğunde yürüttükleri e twinning 'I can İf I try'projesi kapsamında Avrupa Kalite Etiketi kazanmıştır.

Haz

4/B Sınıf Öğretmeni Hatun GÜNDÜZ öğretmenimizin bir yıl boyunca hazırladığı serginin açılışını okul müdürümüz Atilla CANTÜRK yaptı. Öğretmenimizin ve öğrencilerimizin emeklerine sağlık.