ANKARA / YENİMAHALLE - Ostim İlkokulu

eTwinning Projemiz

Web 2 çalışmaları ile öğrencilerimizin dil becerilerini, okuma, anlama, drama, resim, imla ve noktalama çalışmalarını pekiştireceğiz. Disiplinler arası etkileşimli bir eğitim ortamı sunularak öğrencilerimizin bilişim ve dil becerileri geliştirilecektir.     Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz dijital becerilerini geliştirirken etkili bir şekilde öğrenecekler. Öğrencilerimizin zorlandıkları soyut ders kazanımları özellikle web 2 araçları ile drama, görsel sanatlar, müzik gibi çalışmalarla anlatılarak disiplinler arası somutlaştırma çalışması yapılacaktır. Bu çalışmalar sınıf içinde ve dışında yapılabilir. Böylece öğrencilerimizin dil ve dijital araç kullanım becerileri günümüz koşullarında seviyelerine uygun olarak geliştirilecektir. Öğrenme sürecine geçişi eğlenceli hale getirerek, başarılı bir eğitim ve öğretimin temeli olan okuma, anlama ve dil özelliklerinin tanınmasına yönelik bir ortam oluşturmayı amaçlıyoruz. Derse aktif katılımlarını, teknolojik araçları ve web 2.0 araçlarını kullanmalarını ve kendi öğrenme süreçlerini yönetirken etkili öğrenmelerini sağlayacağız.

Yayın: 23.01.2023 - Güncelleme: 23.01.2023 16:22 - Görüntülenme: 76